Meerdere functie mobiele telefoon oplader

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

meerdere functie mobiele telefoon op te laden locker vanwege de eenvoudige bediening, veilig en gemakkelijk te gebruiken trok veel mensen in de moderne gunst, echter, hoe kunnen we verlengen de levensduur van meerdere functie mobiele telefoon opladen locker? Laten we eerst eens kijken hoe we in de zomer aandacht kunnen besteden aan het gebruik van op meerdere functies oplaadbare opbergvakken voor mobiele telefoons, wat zijn de juiste manieren om het te gebruiken?

1, het proces zal onvermijdelijk stof tegenkomen, dit keer hebben we alleen maar een zachte doek gebruiken om af te vegen, en dan over te schakelen naar een schone droge veeg de meerdere functie mobiele telefoon opladen locker weer af te vegen.

2, om contact met scherpe objecten te vermijden om krassen te voorkomen, waardoor het uiterlijk van de oplader met meerdere functies wordt beïnvloed.

3, regelmatige waxen en onderhoud om een ​​effectieve beschermende film te vormen.

4, regenachtig weer om regen te voorkomen, voorkomen dat meerdere functie mobiele telefoon op te laden locker roest en ga zo maar door.

Vermijd direct zonlicht, te sterk UV-licht maakt het oppervlak glanst en beïnvloedt het algehele uiterlijk


Productnaam

mobiele oplader voor meerdere functies

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: telefoon oplader met meerdere functies voor mobiele telefoons, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like