Laadstation mobiele telefoon

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

opbergvak voor mobiele telefoon

Tegenwoordig hebben veel mobiele netwerken en personeelintensieve openbare plaatsen een oplaadstation voor mobiele telefoons gelanceerd om de dienstverlening te verbeteren. het laadstation voor de mobiele telefoon kan worden opgeladen volgens verschillende configuraties van de mobiele telefooninterface, die vooral veilig en handig zijn voor het publiek.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van een oplaadstation voor een mobiele telefoon om u eraan te herinneren bij het gebruik van het oplaadstation voor mobiele telefoons om te controleren of de stekker is beschadigd, om te voorkomen dat de telefoon wordt opgeladen tijdens een mobiele telefoon.

opslaghouder voor mobiele telefoon geplaatst in supermarkten, pleinen, stations, zwembaden, bibliotheken, hotels, beurshallen, uitgaansgelegenheden, luchthavens, kantoren, fabrieken, bedrijven, scholen en andere mobiliteit van het personeel.

Wanneer de telefoon moet worden opgeladen, sluit u de voedingskabel van de telefoon aan op het stopcontact in de kast en kunt u elke kast meer dan één gebruiken.

Wanneer de gebruiker zich registreert, opent u de deur van het opbergvak voor de mobiele telefoon met de sleutel, de telefoon in de kast, sluit u de deur en haalt u de sleutel eruit.


Productnaam

opbergvak voor mobiele telefoon

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: opbergkast oplader voor mobiele telefoon, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like