Multi Charging Station Mobiele telefoon

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

Hier te praten over de specifieke voordelen van multi-laadstation mobiele telefoon komt vooral tot uiting in welke gebieden:

Ten eerste, de mobiele telefoon met meerdere laadstations met relatieve beveiliging, met intelligente variabele stroom, ondermijnt de traditionele relatief enkele plug-in modus en de huidige stroommodus, de slimme tablet oplaadkast kan automatisch overeenkomen met het digitale apparaat dat u wilt opladen.

Ten tweede, het gebruik van een breed scala aan multi-laadstation mobiele telefoon met 99% van de markt op de traditionele vorm van opladen, 99% van de digitale apparaten kan gebruik maken van de multi-laadstation mobiele telefoon, het digitale apparaat vertaalt geen modellen en gemakkelijk leven.

Ten derde, de slimme bescherming: multi-laadstation mobiele telefoon heeft een veilig 8S-beveiligingssysteem, DC-stroom in het menselijk lichaam om het bereik te weerstaan, absoluut veilig, met geavanceerde over-temperatuur en over-current beschermingstechnologie, volledig elimineren van de gebruiker de veiligheidsrisico's .

Ten vierde, intelligent opladen: digitale apparaten zo lang als de werking op basis van de Tablet PC in de kast, zal het systeem automatisch digitale apparaten identificeren, de batterij is volledig automatische uitschakeling om de zorgen op te lossen.


Productnaam

multi laadstation mobiele telefoon

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: Multi laadstation mobiele telefoon, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like