Meerdere deuren mobiele telefoon laadstation

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

Meerdere deuren mobiele telefoon laadstation heeft ons een handig

Tegenwoordig worden elektronische producten continu bijgewerkt. Terwijl slimme elektronische producten ons leven blijven betreden, gaan veel mensen uit met mobiele elektronische apparaten, mobiele telefoons en laptops.

Elektronische apparaten hebben beperkte batterijen en reizigers ondervinden het probleem hoe ze hun apparaten moeten opladen terwijl ze onderweg zijn. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten opladers op de markt. Voor treinen en luchthavens met grote mobiele populaties is het aantal verre van voldoende, plus een aantal hoge kosten of de interface is niet compleet en om andere redenen zullen veel reizigers ervoor kiezen om het opladen op te geven.

Om dit probleem op te lossen, bieden sommige van de wachtzalen van het station reizigers oplaadapparatuur - een oplaadstation met meerdere deuren voor mobiele telefoons, deze intieme service aan onze reis bracht veel gemak.

Allereerst vanuit het oogpunt van de passagier loste het oplaadstation voor meerdere deuren de kleine dingen rondom de passagiers op, verbeterde de kwaliteit van de dienstverlening, attent.

Ten tweede, helpt het laadstation voor meerdere deuren om ervoor te zorgen dat passagiers de informatie op de weg soepel houden, om andere zaken met betrekking tot passagiers te voorkomen.

Ten derde kan het laadstation voor meerdere deuren voor mobiele telefoons de prikkelbaarheid verminderen die reizigers kunnen nemen vanwege het aantal mensen op de weg.

Oplaadstation met meerdere deuren is in de eerste plaats een openbaar oplaadapparaat dat kan worden gebruikt om de mobiele telefoon centraal op te laden, waardoor de manier van opladen, het dichtbijgaan van ons dagelijks leven en het oplossen van de problemen om ons heen verandert.

Productnaam

Oplaadstation voor meerdere deuren voor mobiele telefoons

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: meerdere deuren mobiele telefoon laadstation, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like