Metalen archiefkast met 2 deuren

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

De selectie van metalen archiefkasten met 2 deuren bepaalt rechtstreeks de stabiliteit van de kwaliteit van de metalen archiefkast met 2 deuren en het uiterlijk van de esthetiek. De selectie van metalen 2 deur archiefkast eerste blik op de dikte van het bord, op de markt volgens de dikte van het bord is over het algemeen verdeeld in dikke archiefkasten en dunne archiefkasten, en nu gebruikelijk op de markt plaatwerk 2 deur bestand kast stalen dikte is over het algemeen 0.3-0.5MM, dikke Board is over het algemeen 0.6-0.8MM, in combinatie met de metalen 2 deur archiefkast oppervlak coating zal de dikte van 0,1 mm-0,2 mm toenemen.

Dunne metalen tweedeurskast omdat de materiaalkeuze te dun is, het draagvermogen en de duurzaamheid van metalen 2-deurs archiefkastproducten niet kan worden gegarandeerd, wat de markt is. Overdreven prijsverlagingen blijven de prijs van producten verlagen, in de strikte zin, voldoet niet aan de gebruiker voor metalen 2 deuren archiefkast werkelijke vraag. Daarom is alleen de keuze van de kale plank voor het spuiten van de dikte van 0,6 mm boven de archiefkast, om ervoor te zorgen dat het jaarlijkse gebruik van metalen archiefkast met 2 deuren.


Productnaam

metalen archiefkast met 2 deuren

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: metalen archiefkast met 2 deuren, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like