Verplaatsbare archiefkast voor document

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

verplaatsbare archiefkast voor document moet op de droge plaats worden geplaatst en het licht mag niet op de verplaatsbare archiefkast schijnen om het meubilair direct te documenteren. natte omgeving zal gemakkelijk het oppervlak van de verplaatsbare archiefkast voor het document van het poeder maken en dan naar de roestige kast leiden, u kunt een vochtige doek gebruiken om de verplaatsbare archiefkast voor het document te reinigen en vervolgens met een droge doek op een verplaatsbaar bestand afvegen kast voor document, om te voorkomen dat restvocht de verplaatsbare archiefkast beschadigt voor het document, voor het niet gemakkelijk schoon te maken onderdeel, kunt u tandpasta gebruiken en de verplaatsbare archiefkast voor het document zorgvuldig schoonmaken.



Productnaam

verplaatsbare archiefkast voor document

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H500 * W400 * D640mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruik



FAQ:

Hoe kan ik de betaling van een verplaatsbare archiefkast regelen voor een document?

Gewoonlijk is de betaling van een verplaatsbare archiefkast voor documenten een aanbetaling van 30% en moet het saldo worden betaald voordat de verplaatsbare archiefkast voor documentgoederen de fabriek verlaat of tegen de kopie van B / L.



Hot Tags: verplaatsbare archiefkast voor document, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like