Kantoor 6 lade verplaatsbare archiefkast

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

De selectie van de verplaatsbare archiefkast van kantoor 6 bepaalt rechtstreeks de stabiliteit van de kwaliteit van de verplaatsbare archiefkast van kantoor 6 en het uiterlijk van de esthetiek. De selectie van stalen kantoor 6 lade beweegbare archiefkast eerst kijken naar de dikte van het bord, op de markt volgens de dikte van het bord is over het algemeen verdeeld in dik kantoor 6 lade beweegbare archiefkast en dunne kantoor 6 lade beweegbare archiefkast.


Productnaam

kantoor 6 lade verplaatsbaar archiefkast

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruik


nu gebruikelijk op de markt plaatwerk kantoor 6 lade beweegbare archiefkast dikte van het staal is over het algemeen 0,3-0,5 mm, dikke plaat is over het algemeen 0,6-0,8 mm, in combinatie met de oppervlaktebekleding zal de dikte van 0,1 mm-0,2 mm toenemen. Dun kantoor 6 lade beweegbare archiefkast omdat de materiaalkeuze te dun is, het draagvermogen en de duurzaamheid van kantoor 6 lade verplaatsbare archiefkastproducten kunnen niet worden gegarandeerd, wat de markt is. Overmatige prijsverlagingen blijven de kantoorkosten verlagen 6 lade beweegbare archiefkast producten, in de strikte zin, voldoet niet aan de gebruiker voor kantoor 6 lade verplaatsbare archiefkast werkelijke vraag. Daarom is alleen de keuze van de kale plaat voor het spuiten van de dikte van 0,6 mm boven het kantoor beweegbare archiefkast van 6 lade, ervoor te zorgen dat het jaarlijkse gebruik van de verplaatsbare archiefkast van kantoor 6 kan worden gebruikt.


Hot Tags: kantoor 6 lade verplaatsbare archiefkast, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like