Kast uiterlijk van de verwerking eisen

- Jan 26, 2018-

Stalen archiefkasten die worden gebruikt bij de verwerking van plaat- en buisonderdelen, slijpstiften na bewerking, geen scheuren en littekens, dergelijke producten kunnen mooi zijn, het gebruik van geen pijn aan de hand. Om aan de behoeften van gebruikers te voldoen, zijn gebruiksvriendelijke uiterlijk vereisten van toepassing:

1. Archiefkasten, stalen archiefkasten, intensieve kasten, kledingkast, archiefkasten van verschillende onderdelen, merken, glad oppervlak, glad.

2. Kleur Volgens het contract, het oppervlak van dezelfde kleur, de verf is glad, geen krassen. Stalen archiefkast sproeikwaliteitsnormen:

(1) ontvettingsproces, roestbehandeling:

A, het oppervlak van de olie, roest en oxidelaag, na chemisch ontvetten ontvettend, er mag geen vet, zwevende modder en ander vuil zijn, het oppervlak moet volledig worden bevochtigd met water.

B, het beitsen van het werkstuk, er mag geen zichtbaar oxide, roest en andere corrosieverschijnselen zijn, het oppervlak moet een in hoofdzaak uniforme kleur hebben.

(2) fosfaatproces:

A, Fosfatatiebehandeling gebruikte voornamelijk vlekmethode.

B, fosfateren zink-calciumfosfaat diwaterstoffosfaat als de belangrijkste component van de oplossing, het fosfateren bad preparaat, aanpassing, volgens de procesvereisten.

C, na het fosfateren van het werkstuk, moet grondig worden gewassen met stromend water om de reinigingskwaliteit van het oppervlak van het werkstuk te verbeteren, terwijl u een hete chroomzuuroplossing gebruikt voor een gesloten behandeling.

D, het werkstuk na het fosfateren, wassen, drogen met een droger voor spuiten.

E, na het fosfateren van het werkstuk en de spuittijd in het algemeen niet meer dan 24 uur.