Dichte stalen kasten, planken van het proces zijn er verschillende?

- Jan 26, 2018-

Kantoorintensieve kasten in staal / Planken zijn onderverdeeld in compacte legborden / -legborden van het paneeltype, plankjes / planken van het type sticker, op melamine gebaseerde paneelstellingen / planken en borden van gemengde categorieën die uit twee of meer van de bovenstaande categorieën bestaan: Dichte kast / Planken .

1. Staalintensieve kast / planken bordtechnologie, die is gemaakt van spaanplaat of MDF-plaat gemaakt van dichte kast / planken plakken het oppervlak van de natuurlijke staalintensieve kast, planken huid, deze technologie om dichte kast / planken te produceren. Staalplaat met intensieve kast is een dichte kast / planken. Het voordeel is dat het oppervlak en het daadwerkelijke staalintensieve kabinet / planken als mooie, natuurlijke textuur; nadeel is dat de prestaties van de bescherming van het milieu dan de werkelijke staalintensieve kast / planken iets slechter.

2. Leer van de sticker van het leer, dat wil zeggen, dat het speciale papieren vaartuig dat op het oppervlak van het bord vastzit, wordt gemaakt in het dichte frame / dichte frame. Het dichte kast / dichte frame dat door dit soort vaartuigen wordt geproduceerd, is het dichte, dichte frame van de stickerplaat. Het voordeel is dat de kleur en het patroon van het dichte kast / plateau regelbaar zijn; het nadeel is de hoge kwaliteit van het proces, gemakkelijk te villen, repareren nadat de schade moeilijk traceerbaar is.

3. Melamine proces, melamine proces is het oppervlak van de plaat, na hoge temperatuur en druk, die een laag van melamine oppervlak bedekt. Na dit proces van plaatintensieve kasten / Planken, is het oppervlak glad, slijtvast, hittebestendig, dichte kast / Planken kunnen hun eigen materiaalkleur behouden; nadeel is inferieure producten naleving van de milieuwetgeving, afdichting rand is niet goed, er zal worden gekraakt, kan niet van kleur veranderen.