Hoe de kwaliteit van een elektronisch kluisje te identificeren?

- Jan 26, 2018-

1, de elektronische lockers zijn meestal verdeeld in koudgewalste staalplaat materialen, gegalvaniseerd vel, elektrolytische plaat. Materiaaldikte is de belangrijkste indicator van materiaal. Over het algemeen ligt de dikte van de plaat tussen 0,6 mm en 1,2 mm. Deze omstandigheden kunnen worden gemeten met een schuifmaat. Er zijn geen voorwaarden die kunnen worden gebruikt voor harde objecten, maar er is een duidelijk onderscheid tussen platen en vellen. Bovendien is de oppervlaktetechnologie bepalend voor het uiterlijk van elektronische lockers. De oppervlaktebehandeling wordt voornamelijk gespoten (gespoten) en gespoten. De identificatiemethode is heel eenvoudig, met spijkers door de kracht, zonder een spoor van de oppervlaktespray achter te laten (spray), waardoor er duidelijke krassen achterblijven op de oppervlakteverf.

2, structureel ontwerp. Vanwege de verschillende sloten en het ontwerp en de fabricage van verschillende processen, zijn elektronische lockers verdeeld in twee soorten sandwich en niet-sandwich. Geen sandwichkasten slaan ruimte op.

3, software auteursrecht. Elektronische lockers zijn een organische combinatie van elektronische componenten, hardware, computersoftware en machines. Software is als een menselijk brein. De hardware is net als het menselijk bloedsysteem, het ademhalingssysteem en andere bloedsomloopsystemen. De machine is als een menselijk lichaam. Onder de omstandigheid dat IER meer en meer door de staat wordt gewaardeerd, helpt de onafhankelijke eigendom van het software-copyright door een productiebedrijf niet alleen de upgrade van de software, maar verbetert het ook de prestaties van het kluisje, maar biedt het ook de bescherming van de veiligheid van de consument gebruik van producten en weg van juridische geschillen.

4, gebruiksvriendelijk ontwerp. Omvat hoofdzakelijk gesproken aanwijzingen om op te slaan en uit te pakken, gebruiksvriendelijke, gemakkelijk te begrijpen interface en beheerinterface, handige en veilige beheerdersmodus.

5, perfecte after-sales service-systeem. Bekende fabrikanten van opbergkasten in het hele land hebben een perfect after-sales service systeem opgezet. Elektronische opslag als grote en middelgrote mechanische en elektrische apparatuur, heeft onderhoud nodig. Verbeter de after-sales service-netwerk, in het licht van eventuele problemen kan technische ondersteuning bieden.