Prestatievoordelen van elektronische opslagkasten

- Jan 26, 2018-

1, studenten dragen mobiele telefoons in de klas om studenten opslag te vergemakkelijken, luisteren naar de klas, speel geen mobiele telefoons en andere elektronische producten.

2, kast voordelen: een lange levensduur, mooi uiterlijk, het oppervlak van multi-proces, spray, roest-proof effect.

3, opslagbeveiliging: het gebruik van het nationale octrooi gebruiksmodel elektronische controle lock-structuur, laag stroomverbruik, 360 graden sabotage, anti-blokkering, geen impasses. Energiebesparing: dezelfde kaart is compatibel, gebruik geen benodigdheden.

4, om de openbare veiligheid te garanderen: opnemen van gebruikersinformatie, toegang tot operaties, tijdinformatie, het gebruik van kaartnummers en achtergrondinformatie, effectief voorkomen dat een paar nadelige factoren falen, en kan snel de verborgen gevaren van het ongeval volgen, om de openbare veiligheid te beschermen .

5, een hoog gebruik van elektronische kasten: een campus-kaart kan alleen een doos bezetten voor opslag.

6, elektronische kast Willekeurige deur: Studenten in het gebruik van slimme kasten, moeten we eerst de operatie opslaan. Wanneer het object is opgeslagen, drukt u op de knop Opslaan en veegt u met de cursorkaart. Het systeem wijst automatisch een vak toe, opent de doos om de storting te bevorderen. Wanneer studenten worden geëxtraheerd, worden ze verdeeld in twee situaties, halverwege en meer.

7, het systeem verwijdert niet de opslag record, alleen de uitvoering van unboxing actie. Daarom kunnen studenten op veel manieren een rol spelen. Het wordt meestal gebruikt om studenten tijdelijk bepaalde items uit de box te laten verwijderen, de rest van de items die in het systeem zijn opgeslagen.

8, het einde van de extractie: Wanneer de uitvoering is voltooid, zal het systeem openen het vak zal de opslag record wissen, de doos wordt gerecycled, de student moet de goederen in de lichtbak plaatsen, het systeem zal niet langer de doos opslaan geheugen.