12 Door Employee Staff Metal Locker

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

Voor het personeel van de 12-deursmedewerker het onderhoud van de metalen kluis, herstel de originele glans van het metalen personeel van de metalen deurkamerkast. U kunt een beetje azijn toevoegen in heet water en vervolgens afvegen met een zachte doek. Pas op dat u niet teveel kracht op de werknemer van de 12-deurs gebruikt personeel metalen locker, anders zal het schade aan de 12-deurs personeelskast metalen locker oppervlak van de verflaag, te behouden de 12 deur personeel van medewerkers metalen locker, kunt u ook gebruik maken van melk om de geur van de 12 deur personeel van medewerkers metalen locker oppervlak te verwijderen, de praktijk is om eerst een kop gekookte melk in de metalen kluis van het personeelskastje van de 12 deuren te plaatsen en vervolgens de deur te sluiten, totdat de melk is afgekoeld en vervolgens de melk te verwijderen om op deze manier de eigenaardige geur in de 12-deursmedewerker te verwijderen metalen kluisjes zijn verdwenen.

12 deur personeel van medewerkers metalen kast zijn gemaakt van koudgewalst staal, de dikte van 0,4 mm tot 1,2 mm, elektrostatische spray, lichtgrijs is gebruikelijker, grote hoeveelheid 12 deur personeel personeel metalen kast ook aangepaste kleuren, de internationale RAL-kleur of Pan-tone kleur alles acceptabel voor metalen personeelskast van 12 deuren personeel.


Productnaam

12 deur personeel personeel metalen locker

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: 12 deur personeel van medewerkers metalen locker, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like