Medewerker locker voor kantoorpersoneel

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

Met betrekking tot de verpakking, alle containerkluis voor kantoorpersoneelsbestellingen, zullen we PE-vellen gebruiken dan standaard 5-laags golfkartonnen omdoos voor het verpakken van personeelskluis voor kantoorpersoneel. op een uniforme manier om de laadruimte rationeel in te richten en de transportveiligheid van de medewerkerskluis voor kantoorpersoneel te waarborgen.

Over de werknemer locker voor kantoorpersoneel kwaliteitscontrole, ongeacht het is het monster of de productie van medewerkers locker voor kantoorpersoneel, zullen we een strikte kwaliteitscontrole van alle medewerkers locker voor kantoorpersoneel producten voor laden en verlaat de fabriek, snel zoek de ongeschikte werknemerskluis voor kantoorpersoneelproducten, repareer de productie actief of herrangschik de productie zo snel mogelijk, vermijd vertraging van de levertijd, om ervoor te zorgen dat klanten producten van hoge kwaliteit kunnen ontvangen.


Productnaam

werknemerskluisje voor kantoorpersoneel

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: werknemerskluisje voor kantoorpersoneel, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like