Outdoor elektronische Smart Luggage Locker

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

Voor stalen buiten elektronische slimme bagagekluizen dagelijks onderhoud, herstellen buiten elektronische slimme bagage locker originele glans, kunt u een beetje azijn in warm water toevoegen, en veeg vervolgens met een zachte doek op de buiten elektronische slimme bagagekluis, wees voorzichtig niet te gebruiken veel kracht, anders zal het het elektronische elektronische bagagekluisoppervlak van de verflaag beschadigen.

Door het buiten elektronische slimme bagagekluizen te beschermen, kunt u ook melk gebruiken om de geur van het kledingkastoppervlak te verwijderen, de praktijk is om eerst een kop gekookte melk in het elektronische elektronische slimme bagagekluisje te plaatsen en vervolgens de elektronische elektronische bagagekluizen te sluiten. deur, totdat de melk is afgekoeld en vervolgens melk te verwijderen, op deze manier, de eigenaardige geur in de buiten elektronische slimme bagagekluis zal verdwenen zijn.


Productnaam

elektronische slimme bagagekluis buitenshuis

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 1,0 mm zijn ook acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1810 * W860 * D470mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: Outdoor elektronische slimme bagagekluis, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like