6 Deurs schoolstudenten gebruiken stalen kluis

6 studenten van de deurschool gebruiken stalen kledingkast

eenvoudig te monteren knock-down structuur

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

in de fabriek geproduceerde stalen kledingkast

school stalen kast met sleutelvergrendeling

Productdetails

6 studenten van de deurschool gebruiken staalkasten zijn gemaakt van koudgewalst plaatstaal, hebben anti-pest, anti-rat en anti-meeldauw faciliteiten. Met het gebruik van plaatsen en kwaliteiten van de inhoudelijke eisen van het milieu, is altijd al op grote schaal gebruikt door scholen, fabrieken, militaire eenheden en ondernemingen. alle metalen producten zijn met elektrostatische poedercoating, niet-toxisch en smaakloos, heeft de EU ROHS-norm certificering, alle kleuren kunnen worden aangepast.


Productnaam

6 vakken voor schooldeur studenten

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruik


6 deuren school studenten locker materiaal: kasten zijn gemaakt van koudgewalst staal, de dikte van 0,4 mm tot 1,2 mm, geschikt voor dienstverlenende bedrijven, fabrieken, scholen, allerlei opleidingsinstellingen, ziekenhuizen, banken en overheidsinstellingen en andere ondernemingen en instellingen om de werkkleding op te bergen, kleding en persoonlijke bezittingen te plaatsen.

文字 介绍 1092.pngHot Tags: 6 studenten van de deurschool gebruiken staalkast, China, leveranciers, fabriek, in het groot, aangepast, prijs, neerhalen

Onderzoek

You Might Also Like