Stalen kledingkast voor veranderend ruimtegebruik

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

stalen kast voor het gebruik van de kleedkamer voor de verkoop, we hebben toegewijde verkoopmedewerkers om al uw twijfels, mail, Whatapp, Skype, Wechat en andere apps tijdig responspercentage van 90% boven te beantwoorden, nadat u de stalen kast voor het veranderen van kamer hebt ontvangen, als u Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopmedewerkers, wij zullen uw vragen terugsturen naar de after-sales afdeling, er zullen professionele medewerkers zijn om met u te communiceren om uw problemen op te lossen, om uw verliezen te minimaliseren.


Productnaam

stalen kast voor kleedkamer

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruik


Geeft u voorbeelden?

Het is verplicht om het monster te verstrekken. Op maat gemaakt product dat u moet betalen 2 keer de monsterprijs, de extra vergoeding die we zullen terugstorten naar uw account in uw bulkbestelling, voor uw zeer oprechte bestellingen, wij ook gratis voor het verstrekken van monsters, kunnen we in detail praten.

图片 6.png

图片 7.png
Hot Tags: stalen kast voor het gebruik van de kleedkamer, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like