Blauw ijzeren metalen bed

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

het gehele blauwe metalen ijzeren bed-verbindingsgedeelte van de hangende verbinding (materiaaldikte van 2,0 mm hoge kwaliteit koudgewalste staalplaat van de druk van het schuurmiddel), blauwe ijzeren metalen bed kan niet worden geschroefd.

<2> Kledingkast + computerbureau: het hoofdgedeelte van de blauwe garderobe van ijzeren metalen bed is gemaakt van koudgewalst staal van 0,8 mm dik hoogwaardig. De tafel met blauw ijzeren metalen bed is gemaakt van 25 mm dik melaminebord. Het hoofdgedeelte van een blauw ijzeren metalen bed bestaat uit een kledingkast, een computerbureau en een boekenplank. Een kledingstang, het metalen oppervlak door afnemende, roestende, beitsende, fosfaterende en andere processen nadat de elektrostatische poedersproeiing op de bodem van alle blauwe ijzeren metalen bedbodem nodig is om de voet af te stellen, een vochtige proefrol te spelen, gevaar van blauw ijzer metalen bed.


Productnaam

blauw ijzeren metalen bed

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: blauwe ijzeren metalen bed, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like