Tweepersoons metalen stapelbed

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

De ondersteuning van het dubbele metalen stapelbed:

het gebruik van vijf 20 * 30 * 1.0 mm dikke vierkante buis gemaakt van 5, de trap: gemaakt van 20 * 30 mm vierkante buis, de materiaaldikte van 1,2 mm, 1,2 dikke koude- Het oppervlak heeft stevige lijnen nodig, kan een niet- slip effect. 6, mug paal: met behulp van ¢ 14 * 1.0 mm dikke buis gemaakt van kwaliteit, de dubbele metalen stapelbed top moet rubber stop hebben. , ik dubbele metalen stapelbed van het lassen met behulp van koolstof lassen, ijzeroppervlak, roest, fosfaat elektrostatisch afstoffen, hoge temperatuur uitharding. 8, het hele dubbele metalen stapelbed verbinding deel van de hanger verbinding (materiaaldikte van 2,0 mm hoge kwaliteit koudgewalste stalen plaat van de druk van het schuurmiddel), kan niet worden geschroefd.

<2> Kledingkast + computerbank: het hoofdgedeelte van de kledingkast is gemaakt van koudgewalst staal van 0,8 mm dik hoogwaardig. De stal van het dubbele metalen stapelbed is gemaakt van 25 mm dik melaminebord. Het hoofdgedeelte bestaat uit een kledingkast, een computerbureau en een boekenplank. Een kledingrail, het metalen oppervlak door ontvetten, roesten, beitsen, fosfateren en andere processen nadat de elektrostatische poedersproei in de bodem van alle bodem zijn vereist om de voet aan te passen, spelen een vochtig bewijsrol rolgevaar.


Productnaam

dubbel metalen stapelbed

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: dubbele metalen stapelbed, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like