Metalen stapelbed voor de slaapzaal

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

metalen stapelbed voor school slaapzaal decoratie gewoon vegen met een droge handdoek, kan geen chemische reinigingsmiddelen gebruiken, vermijd het gebruik van zure vloeibare reiniging.


De samenstelling van het metalen stapelbed voor slaapzaal op school: <1> ijzeren bedgedeelte:

1. kolom: het gebruik van hoogwaardige koudgewalste staalplaat door speciale molding lijn rollen, de gevel van de holle vorm. Kan de vierkante buis en pijpproductie niet gebruiken, kolomvoorzijde en de kant moet verstevigers hebben, de grootte van metaalstapelbed voor schoolslaapzaal de voorgevel is 55 * 55mm en de dikte van het metaalstapelbed voor school slaapzaalmateriaal is 1.2 mm.

2. metalen stapelbed voor school slaapzaal Beam: gemaakt van hoogwaardig koudgewalst staal door speciale molding lijn rollen, de gevel is hol gevormd, kan niet worden gebruikt vierkante buis of gedeeltelijke buis productie, de voorkant moet twee ribben, de vorm van de gevel na de grootte van 60 * 40mm, het metalen stapelbed voor school slaapzaal materiaaldikte van 1,2 mm.

3. Hek: ¢ 19 * 1,0 mm dikte van hoge kwaliteit pijp buigen systeem, de lengte van 1,2 meter meer dan de hoogte van het ijzeren bed langs de flush.


Productnaam

metalen stapelbed voor school slaapzaal

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * L2000mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: metalen stapelbed voor school slaapzaal, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like