Handige en praktische intelligente oplaadkast

- Jan 26, 2018-

Slimme oplaadkasten verwijzen over het algemeen naar een type computerapparaat dat wisselstroom omzet naar apparaten met meerdere lijnen. Mobiele oplaadkasten voor een breed scala van toepassingen, kunnen op grote schaal worden gebruikt in scholen of instellingen, bedrijven en andere collectieve eenheden tegelijkertijd oplaadapparaat, intelligente oplaadkast om het beheer van digitale producten te vergemakkelijken. Lade-type ontwerp op elke verdieping, handig opladen van de verbinding; intelligente laadkastbodem met 4 hoogwaardige stille wielen, mobiele vrijheid en flexibiliteit, geen lawaai, wordt veel gebruikt in het schoolonderwijs. Dit is slechts een van de voordelen.

Intelligent oplaadkastlampje is niet meer handig en praktisch, u krijgt een gedetailleerd overzicht van de belangrijkste functies hieronder:

1. Volgens de daadwerkelijke behoeften van verschillende klanten, steun verschillende tablet tezelfdertijd ladend, zoals 10 tot 60 beetjes.

2. Circuit met een reeks van geïntegreerde power management beveiligingssysteem, anti-kortsluiting tegen overbelasting lekkage preventie, om de veiligheid van gebruikers te waarborgen.

3. Kasten met plastic scheidingswanden, gelaagde tablet voorkomen op effectieve wijze Tablet PC-krassen.

4. Het ontwerp van de armsteun zou ergonomisch moeten zijn, met ovale roestvrij staalbuis, mooi, praktisch; oplaadkast op en neer de decoratieve voorplaat en de linker en rechter deuren zijn ontworpen met een cirkelvormige boog, die de problemen met de bult voor leraren en studenten aanzienlijk verminderen; links en rechts deuren en onderhoud Deuren hebben ventilatieopeningen, de effectieve verwijdering van warme lucht in de kast.

5. De printplaat moet worden opgeladen met een USB-interface om te voorkomen dat de ogenblikkelijke stroom te grote schade aan het apparaat veroorzaakt, waardoor de persoonlijke veiligheid wordt aangetast.

6. Het kabinetsmateriaal is 1.0-1.8mm koudgewalst koolstofstaal is uitstekend, zuur en alkali corrosieproces, slijtvast, antistatisch, om veilig en duurzaam te zijn.

7. Volledig ingesloten anti-diefstalstructuur, veiligheidsinbreker.

8. De zijkant van de kast met een opslagsleuf, kan het netsnoer, draadloze AP enzovoort opslaan.