Hoe de uitstekende elektronische locker te identificeren?

- Jan 26, 2018-

Belangrijkste aandacht voor de volgende aspecten:

1, de elektronische locker materialen zijn over het algemeen verdeeld in koudgewalst staal, gegalvaniseerd blad, elektrolytische plaat, materiaaldikte is de meest kritische indicatoren van materialen. De algemene dikte van de plaat tussen 0,6 mm en 1,2 mm, de omstandigheden kunnen worden gemeten met een schuifmaat, een onvoorwaardelijk hard voorwerp kan zacht worden geklopt, plaat en plaat hebben aanzienlijke verschillen in geluid. Bovendien, de oppervlakte-technologie is om het uiterlijk van de elektronische locker leven beslissende factor te bepalen, de oppervlaktebehandeling is momenteel de belangrijkste afstoffen (spray) en spuitverf twee, identificatie methode is heel eenvoudig, nagels gedwongen over zonder sporen achter te laten Is de oppervlak afstoffen (spray), waardoor een aanzienlijke kras ontstaat, is de oppervlakteverf.

2, structureel ontwerp. Vanwege de verschillende sluizen en het verschil tussen het ontwerp en productieproces, Dongguan elektronische kluisjes in de structuur is verdeeld in twee soorten mezzanine en geen mezzanine. Geen sandwich-opbergkast meer besparing op het gebied.

3, software auteursrecht. Elektronische locker is de elektronische componenten hardware, computer software en mechanische apparatuur als geheel. Software zoals het menselijk brein, hardware, zoals menselijk bloed, ademhalingsstelsel en andere bloedsomloopsystemen, machines, zoals de ledematen van het menselijk lichaam. Aangezien IPR's steeds meer worden gewaardeerd en beschermd door de staat, is het onafhankelijke eigendom van auteursrechten op software door fabrikanten niet alleen bevorderlijk voor software-upgrades, maar verbetert het ook de prestaties van lockers, en tegelijkertijd wordt het gebruik van producten door consumenten beschermd en beschermt ze tegen juridische geschillen.

4, gebruiksvriendelijk ontwerp. Omvat hoofdzakelijk storting en terugtrekking van stemherinneringen; gebruikersvriendelijke interface en eenvoudig te begrijpen gebruikersinterface; handige en veilige beheerdersmodus.