Hoe de kluis ontgrendelen?

- Jan 26, 2018-

We zien deze status vaak in het kantoor van het wachtwoordslot, ha ha, werd gestopt door de tape van papier, vanwege de leeftijd, niemand kent het wachtwoord, zodra het slot niet kan worden ingeschakeld of vergrendeld vergrendeld.

Het wachtwoordvergrendeling om de methode te openen is:

1, draai meer dan driemaal rechtsom en vervolgens het eerste wachtwoord;

2, nadat je een cirkel linksom hebt gedraaid op het tweede wachtwoord (zelfs als het tweede wachtwoord is overgestoken maar geen cirkel heeft bereikt maar ook na een ronde blijft draaien en niet langer dan twee ronden mag duren, dan is het tweede wachtwoord);

3, draai met de klok mee naar het derde wachtwoord. De sleutel is om de tweede stap te begrijpen.

Weet niet hoe het wachtwoord moet worden gedaan? Als het kluisje is vergrendeld, kunt u de kast alleen vergrendelen. Als u de deur kunt openen, de eerste stap, verwijdert u de deur achter de metalen kap om het deurslot te beschermen.

Als je het opent, zie je de drie gele draaitafels op elkaar gestapeld. Dit is het wachtwoordpad. Elke pad heeft een diepe inkeping, zoals aangegeven door de pijlen, en de drie inkepingen overlappen de posities aangegeven door de pijlen. Bij het draaien van de hendel kan de stop op de vergrendeling vallen, de deur kan worden geopend.