Wat zijn de nadelen van elektronische kluisjes?

- Jan 26, 2018-

Elektronische kluisjes gaan wonen buiten de beperkte gemak dat traditionele kluisjes komen. Wanneer je in de supermarkt winkelen gaat, kunnen de items die je meedraagt worden opgeslagen in de ruimte in de supermarkt locker, die grote, logge items geplaatst zonder druk, door het grote aantal consumenten van alle leeftijden.

Elektronische kluisjes rustig in de afgelopen jaren als supermarkten en een veilige opslagapparaat hebben gezegevierd, en dan helpen consumenten voor het opslaan van goederen die zijn niet gemakkelijk vervoerd, wat zijn de nadelen in vergelijking met de elektronische kluisjes, die we in de kleedkamer weten?

Eerst, kunt u klanten tijd verspillen aan het project en stroomlijnen van de operaties te verhogen van gebruik.

Ten tweede, is de erkenning bijzonder hoog. Of we politiewagens de helft van de barcode-papier of niet, kunnen we gemakkelijk gebruiken de streepjescode als de extractie-document ter verbetering van de bewijsstukken, alleen als we niet de barcode papieren patroon beschadigt toch.

Ten derde, onder de streepjescode papier, er geen code voorhanden is numerieke ter vergemakkelijking van de vergelijking van records. Op hetzelfde moment, streepjescode kunstmatig is beschadigd, de code kan nog steeds worden uitgevoerd via het toetsenbord en stoppen uitpakken.

Ten vierde, in het midden van de menigte stroom, hij kan volledig aantonen dat haar superieure functie.

Ten vijfde: de supermarkt locker kunt uitprinten in de naam van de eenheid en de plaats, kan verbeteren de abstractie van de eenheid, om te voorkomen dat geschillen veroorzaakt door het wachtwoord gemengd.

In de zesde, in het geval van een macht stroomonderbreking of lichtnet spanning schommel, de machine automatisch verbindt met stand-by energie of stopt verordening macht. Reservemacht na stroomstoring mag niet minder dan 4 uur.