Elektronische metalen pakketvergrendeling

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

Veel openbare plaatsen voor het gemak van iedereen om hun persoonlijke dingen tijdig op te slaan zijn uitgerust met een elektronisch metalen pakketvak, allerlei dingen op te slaan.

1, elektronische metalen pakket locker heeft een aantal kleine compartiment voor opslag de onafhankelijke kast, de configuratie van mechanische sloten, geschikt voor opslag eisen van de service specificaties. Opslag kan vrij worden geconfigureerd en geüpgraded volgens de behoeften van de klant.

2, de voedingsspanning: de laadpoort spanning DC (DC) 3,3 ~ 8V, het systeem zal worden gebaseerd op het telefoonmodel standaard configuratie spanning om overbelasting te voorkomen; universele oplaadstoel ≤ 4.2V.

3, werkspanning: AC ~ 220V / 50Hz (AC 220V, frequentie 50Hz, dat wil zeggen, elektriciteit).

4, elektronische metalen perceel locker de uitgangsvermogen: 20W (slapende toestand) ~ 80 W (maximale output).

elektronische metalen pakjeskast voor winkelcentra, treinstations, luchthavens, entertainment, toeristische attracties en enkele andere personeelsintensieve plaatsen voor noodgebruik, om mensen een gemakkelijke en veilige service te bieden.


Productnaam

elektronische metalen pakketkast

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: elektronische metalen pakket locker, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like