Intelligente pakketverzending Locker

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

intelligent pakketbezorgingskast routineonderhoud

De meest intelligente pakketverzamelaar op de grote hoeveelheid activiteiten in de menigte, het aantal dagelijks gebruik is erg hoog.

In het dagelijks gebruik zal het onvermijdelijk mislukken, deze keer moet u regelmatig personeel aanstellen om elk detail van het intelligente pakketverzamelkluisje te bekijken, zodat problemen met het intelligente pakketverzamelingskastje sneller kunnen worden gedetecteerd.

intelligente pakketverzending locker dagelijks gebruik details:

intelligente pakketverzorgingskast om te plaatsen om direct zonlicht te vermijden;

Barcode type barcode papier intelligente pakketverzending locker kan niet worden gedwongen om te trekken, onwettige deposito's, dat wil zeggen, volgens de normale aanbetaling werking van de gedeponeerde items, het systeem van intelligente pakketbezorging locker zal het initiatief nemen om de deur open voor de oplaadkast.

Als u het ingestelde aantal keren overschrijdt, neemt het systeem het initiatief om omwille van de reservering zonder pop-up te draaien, wanneer het aantal keren en het laden van de kast zonder items de deur sluit, het initiatief neemt om onwettig uit te roeien uit de doos.


Productnaam

intelligente pakketverzending

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1810 * W900 * D870mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: intelligente pakketverzending locker, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like