Pakketruimte voor openbaar gebruik voor luchthaven

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

Als een voor iedereen vertrouwd product, is het meest voorkomende type openbare pakketruimtekluis voor luchthavens om het op openbare plaatsen te gebruiken met verschillende personeelintensieve typen. Het is ook een goede hulp in ons leven en werk.

Hoewel openbaar pakketautomaten voor luchthavens tegenwoordig vaker voorkomen, begrijpen veel mensen hun prestaties nog steeds niet zo goed. Soms komen we ook klanten tegen die vragen of er een veiligheidsgarantie is bij het gebruik van pakjesautomaten voor luchthavens.

Laten we nu eens kijken naar de details, als een nieuw product, de reden waarom openbaar gebruik van pakjesautomaten voor luchthavens zo veel wordt gebruikt in zo'n korte tijd, dat er populaire redenen moeten zijn, zodat iedereen duidelijk openbaar kan worden opgeslagen gebruik pakjeskast om luchthavenredenen, zal ook een aantal van de vragen van de klant oplossen.


Productnaam

openbaar gebruik pakket locker voor luchthaven

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: openbaar gebruik pakketvakje voor luchthaven, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like