Pakketvergrendeling voor openbaar gebruik

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

Als u een bekend merkpakketje met openbare pakketen wilt maken, heeft het een goede reputatie om het merk van hardware te bouwen, als het te afhankelijk is van reclame, marketing, promotie en andere methoden, is er geen goed openbaar pakkettenslot voor het openbare gebruik. product als een ondersteuning, mag geen loyale klanten en een uitstekende reputatie hebben, openbare gebruik pin perceel locker merk gebouw stichting Niets om over te praten.

Als je een goed openbaar gebruik wilt maken van pakketje met pakketje, als je de kwaliteit van het openbare pakketje met kluisjes, maar gewoontjes, maar ook populair en anders hebt, dan heeft zo'n merkpakketje voor openbare pakketen een goede kans op verdere vormgeving.

Het maakt niet uit hoe goed de kwaliteit van het openbare gebruik van pakketje locker producten geproduceerd door de fabrikanten van openbaar gebruik pin perceel locker of de merken zijn bekend, het belangrijkste is dat het belangrijkste is dat het openbaar gebruik pakketje locker producten langzaam betreedt het publieke gezichtsveld en is bij iedereen bekend bij het merkeffect en de producten worden goed gedaan, een vaste klantenbron, pakkluisproducten voor openbaar gebruik komen langzaam in de ogen van nieuwe klanten, zodat merken kunnen worden gedaan voor een lange tijd.


Productnaam

openbaar gebruik pakketje locker

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: openbaar gebruik pin perceel locker, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepast, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like