Supermarkt elektronische pakketverzamelaar

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

De elektronische pakketpost van een supermarkt is handiger in onze dagelijkse oplaadtool, de elektronische pakketautomaat van de supermarkt kan niet alleen de zakelijke omgeving mooi decoreren, maar kan ook het algehele imago van bedrijven, scholen, instellingen om een ​​uniforme oplaadtelefoon, management te vergemakkelijken, verbeteren Personeel verenigd management.

Spreken van supermarkt elektronische pakket locker fabrikanten in Luoyang, Henan Yuhui Industrial Co., Ltd. is een betrouwbaardere, ongeacht uit de toonbank, technologie, technologie, circuit, macht, spanning, rooster, sloten, laden of accessoires, kleur, after-sales service enzovoort zijn uw beste keuze.

Henan Yuhui Industrial heeft sinds zijn oprichting een goede reputatie opgebouwd in de supermarkt-industrie voor elektronische pakjesautomaten. Van uw keuze om later te gebruiken zullen wij professionals hebben om contact met u te houden, eersteklasdiensten te leveren en altijd in een "klantgerichte" "verkoopfilosofie, laat u comfortabel kiezen, wees gerust, met gemoedsrust.

Een ander is de supermarkt elektronische pakketautomaat product zelf met een merk, goede supermarkt elektronische pakket locker productkwaliteit en een uitstekende prijs, merk zelfherkenning te verbeteren, voor een fabrikant, het merk is de productverkoop van de supermarkt elektronische pakketautomaat product is de hoeksteen van het merksucces, het product lijkt het lichaam te zijn, het merk is als een menselijke ziel.


Productnaam

supermarkt elektronische pakjeskast

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: supermarkt elektronische pakjeskast, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like