Supermarkt Pin Pakket Locker

aangepaste RAL-kleur

knock-down structuur

automatische productielijn beste prijs

concurrerende prijs met een prachtig ontwerp

Productdetails

supermarkt pin pakket locker kenmerken:

1. Hardheid: Hardheid van supermarkt pin perceel locker is het meest in staat om het meest te weerspiegelen in het productieproces plaatwerk en een van de parameters van de technologie, maar ook supermarkt pin perceel locker producten in de kwaliteitscontrole een belangrijk onderdeel.

Hardheid van supermarkt pakketje locker kan ook de zuiverheid van de grondstof plaat weerspiegelen, of de test van het buitenklimaat, of het bestand is tegen hoge temperaturen en andere warme weer.

De hardheid zal direct van invloed zijn op de plaat zal krimpen, buigen, vervorming, enz., In het proces van de verwerking van het oppervlak zal niet splitsen, enzovoort.

Hardheid is ook een van de harde indicatoren voor het beoordelen van de kwaliteit van acryl.

2. Transparantie / witheid voor supermarktpakkettensafe: supermarktpakketteblokker om rigoureuze grondstoftoewijzing, geavanceerde technologie en modern productieproces door te voeren om ervoor te zorgen dat de plaat uitstekende transparantie en witheid heeft, gepolijst en toch glashelder is.


Productnaam

supermarkt pakketje locker

Staaldikte

0,5 mm, 0,6 mm zoals gebruikelijk, 0,4-1,2 mm zijn acceptabel

Kleur

Aangepaste RAL-kleur, pan-tone kleur, enzovoort.

Grootte

H1800 * W900 * D450mm

Slot

sleutelvergrendeling of ander aangepast slot

Garantie

5 jaar voor normaal gebruikHot Tags: supermarkt pin pakket locker, China, leveranciers, fabriek, groothandel, aangepaste, prijs, knock-down

Onderzoek

You Might Also Like